Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 567 kJ / 135 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,17 g |
| Tuky | 0,58 g |
| Vláknina | 15,42 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mk8E
Moje poznámka
Pikantní květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mk8E
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 16 minutami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 2 hodinami
Kari korma
Přidáno před 10 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 15 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 15 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 1 hodinou
Szegedinský guláš
MonkaF před 9 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 9 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 10 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 11 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 13 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 13 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 14 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 14 hodinami
Tématické fráze:
pikantní květák,
zelený květák recepty,
květák recepty,
recept květák,
květák na pánvi,
květák z pánve,
recept na pikantní květák,
květak pikantni,
recepty kvetak,
videorecepty květák,
květák rajcatova stává,
zelený květák na na pánvi,
zelený kvetak na panvi,
pečený květák pikatní,
květák recepty pikantní,
pikanntni kvetak,
gratinovaný květák,
květák s červenou cibuli,
květák s sójovou omáčkou,
kvetak
Suroviny:
cibule červená,
česnek,
omáčka sojová,
rajče loupané,
květák,
cibule,
šťáva citronová,
cibulka jarní,
petrželka,
olej rýžový
Komentáře (3)
http://www.zdrave-oleje.cz/641-ryzovy-olej-suriny-...