Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 661 kJ / 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,48 g |
| Tuky | 7,96 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 149 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 5,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole s žampiony, vejcem a květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YZqW
Moje poznámka
Fazole s žampiony, vejcem a květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YZqW
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 2 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 13 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 17 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 38 minutami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 1 hodinou
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 1 hodinou
Likérové špičky
Klanic před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 1 hodinou
Posvícenské ořechy
Hannca před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 1 hodinou
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 1 hodinou
Kuře pečené s batáty, mrkví a sušeným ovocem
Wikki před 2 hodinami
Zdravé celozrnné sušenky
káťa před 2 hodinami
Tématické fráze:
fazole se zampiony,
zapečené fazole s květákem,
fazole s květákem,
fazole na žampionech,
fazole s zampiony,
mexické fazole s vejcem,
květák fazole,
fazole s vejcem,
mexické fazole s s vejcem,
zampiony vahicka a fazole,
zapečený květák s fazolky na kyselo,
červené fazole dietně recepty,
recept červené fazolky s žampiony,
pečené fazole s květákem,
červené fazole s vejcem,
fazole žampiony chilli,
recepty z červených fazolí a žampionů,
kvetak fazole recept,
recepty maso fazole,
červené fazolky a žampióny
Suroviny:
fazole červené,
žampióny,
vejce,
květák,
pórek,
olej olivový
Komentáře (5)