Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 035 kJ / 3 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,09 g |
Tuky | 85,98 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,61 g |
Sacharidy | 430,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety podle Roberta Strazzullo ( Spaghetti alla Carbonara )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vw6X
Moje poznámka
Špagety podle Roberta Strazzullo ( Spaghetti alla Carbonara )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vw6X
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 17 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 5 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 11 hodinami
Tématické fráze:
výroba špaget,
špagety toscana,
špagety carbonara recepty blesk,
výroba špaget recept,
špagety toscana recept,
recepty sama doma,
spagety panna,
přístroj na špagety,
recept penne alla toscana,
marinovaný žloutek,
spagety vyroba,
sama doma špagety carbonara,
toscana špagety,
špagety carbonára po italsku,
recept na špagety carbonara,
špagety ,,toscana,
špagety ,,toscana,
špagety toskana,
vyroba zeleninovych spaget,
obrázek špagety po italsku
Suroviny:
šunka uzená,
těstoviny špagety,
parmazán,
smetana,
žloutek,
vývar hovězí,
sůl,
pepř mletý,
žloutek,
cukr,
sůl
Komentáře (55)
magdalenka: Italove podavaji pastu zasadne horkou
jen jsem udělala to, co se psalo:
a vložla jsme samotný žloutek tak ,jak bylo psáno, na 3 hodiny a pak jsem ho v pohodě vyndala a bylo to prima,ale proč v takovém množství, jak jsi se ptala, tak zase jak písi, sjed do Prahy a optej se ho, já nejsem odsud, a má i telefon,
Já se neptala, udělala a bylo to prima, dal jsem se tím nezabývala, asi to má svůj duvod i původ
žloutek po 3 hodinach marinovan, vi co děla a píše..
a na to Ti neodpovim, ale jak mi včera říkal syn, to vše jsou italské technologické postupy, které amatéři neberou, ale čas je to naučí sám, já jsem si pak cukr i sůl zpracovala podle sebe na něco jiného, tak výsledek byl skvělý, a já se hluboce klaním panu kuchaři, nejen že umí, ale že není suchý konzervativní čec
dělala jsem to porpvé, divila jsem se, ale pokud jde o zloutek, udělám radši vše podle rady ukušeného odborníka, nže bych riskovala zdraví cel rodiny, asi tak