Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brokolice s houbami

Hodnocení receptu je 4,5 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 372 kJ /
1 523 kcal
Bílkoviny86,29 g
Tuky91,33 g
Vláknina39,70 g
Cholesterol 917 mg
Sodík 3,27 g
Sůl7,88 g
Sacharidy69,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Houby pokrájíme a podusíme, v kastrůlku podusíme slaninu s cibulkou, na to dáme pokrájenou brokolici, posolíme a pod pokličkou mírně dusíme. Krok 2: Do měkké brokolice dáme lisovaný česnek, promícháme a poklademe do připraveného pekáče. Krok 3: Na takto připravenou brokolici poklademe podušenými houby, nastrouháme sýr a nakonec zalijeme palačinkovým těstem (1/4 l mléka, trochu soli, 3 vajíčka a 4 lžíce hladké mouky). Krok 4: Dáme zapéct do trouby a podáváme se salátem.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brokolice s houbami

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k8X

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brokolice s houbami

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k8X

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Zítra určitě zkusím. Vypadá to velice dobře. Přidávám bodík:yes::-p:-p

Dnes jsem dělala, povedlo se, moc dobré.
:-p:-)):yes:

:-p

Iveta:Tukem se vymaže pekáček a strouhankou se vysype, aby se to nepřipalovalo ke krajům

Iveta:

kam se dává ta strouhanka?Já to v tom postupu nějak nenašla:-8,sem teprve začátečnice :-D

:-)):yes:vypadá to zvláštně.:-):-p;-):-K:-*

Lucinecka 13. 10. 2009 08:25
Dnes vyzkouším :-)

Nějak jsem tu dobrůtku přehlídla:-p:yes:

moc dobré, jen příště přidám Nivu ;-):-p:yes:

Tématické fráze:
brokolice-recepty, zapečená brokolice recept, houby recepty, recepty-brokolice, vaření brokolice, zapečená brokolice recept pohlreich, zapečená brokoli, receptz, brokolice se sýrem, recepty s houbami, vegetariánská kuchařka online, houby recept, recepty z hub, polívky recepty, recepty houby, brokolice-recept, recepty zapečená brokolice, houbova polivka, nejlepší recepty zapečená brokolice, recepty hub

Suroviny:
brokolice, houby, olej, cibulka, slanina, vejce, mléko, sýr balkánský, sůl, česnek, strouhanka, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu