Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavé karbanátky s houbami a brokolicí

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 5. 2020 13:32

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 491 kJ / 1 312 kcal
Bílkoviny100,63 g
Tuky90,69 g
Vláknina4,74 g
Cholesterol 758 mg
Sodík 455 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy22,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tyto karbanátky jsem sice dělala poprvé, jsou moc dobré, vláčné a díky této kukuřičné strouhance křupavé. A olej jsem zvolila z vlašských ořechů protože není tak těžký jako klasický olej. Všem jídlo doporučuji. Ke karbanátkům jsem zvolila bramborovou kaši.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

8. 5. 2020 15:23

MiskaM: Nikto nespochybňuje, že karbanátky mali dobrú chuť. Len sa viacerí pozastavujeme na tom, že si ho použila na smaženie - blahodarné účinky tohto oleja na ľudský organizmus sa teplom zničili.

MiskaM MiskaM

8. 5. 2020 15:18

Simona Skolakova: jak jsem psala casinu. Dávám ho spíše do salátů ale zkusila jsme ho dát na smažení a byl :yes:

MiskaM MiskaM

8. 5. 2020 15:15

casino: dávám ho normálně do salátů ale zkusila jsem ho dát na smažení a bylo to dobrý. ;-) tak nevím co máte.

Frantiska Frantiska

8. 5. 2020 14:34

Simona Skolakova: no je to jako smažit na jojobovém. Zahřátím ztrácí chuť i účinky. Je to plýtvání.

Simona Skolakova Simona Skolakova

8. 5. 2020 14:28

Taky mi zajímal ten olej,ale dočetla jsem se,že se na něm dá i smažit,ale upřednostňuje se ve studené kuchyni.;-)

Frantiska Frantiska

8. 5. 2020 14:26

Vlašský olej: Jeho lahodná chuť je vhodná zejména do sladkých jídel a do zeleninových salátů. Je však nutné dbát zásady, že tento olej se využívá pouze za studena, zahříváním by se zničily všechny v něm obsažené vitamíny.

casino casino

8. 5. 2020 14:14

"Na smažení:Olej z vlašských ořechů"
No, to jako myslíte vážně, he:-?:-O8-(;-(

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso mleté, brokolice, cibule červená, žampióny, vejce, mouka hladká, sůl himalájská, pepř bílý, ořechy vlašské, strouhanka kukuřičná

TopRecepty.cz

Křupavé karbanátky s houbami a brokolicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/902Z