Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 456 kJ / 1 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 249,12 g |
Tuky | 18,52 g |
Vláknina | 59,65 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 134,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pečeně s bylinkami a restovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/om5z
Moje poznámka
Hovězí pečeně s bylinkami a restovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/om5z
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 15 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno 10. 10. 2025 20:56:35
Fazolová pomazánka
Přidáno 10. 10. 2025 17:22:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kelímková jogurtová buchta s drobenkou
Kajkajak před 5 hodinami
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 8 hodinami
Chléb z kvásku
Olga077 před 9 hodinami
Jáhly se švestkami
Monkrizova před 11 hodinami
Chléb s omeletou (vaječný řízek)
jeho.vysost.zeli před 11 hodinami
Krémová cibulačka
Jitkazmecka před 11 hodinami
Koláče podle babičky
Eva_H před 11 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
schoeniger před 12 hodinami
Domácí utopenci
Simona Maskova před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovezi pecene,
hovězí pečeně na zelenině,
hovězí pečeně se zeleninou,
recept s restovanou mrkví,
pecene maso ze zeleninou foto,
hovězí maso s restovanou zeleninou,
pecene z mladeho byka recept,
hovezi s restovanou zeleninou,
hovezi maso s bylinkami,
restovaná zelenina,
recept na hovězí pečeni,
hovězí pečeně recept,
recept na restovanou mrkev s hovězím,
restované hovězí maso se zeleninou,
hovězí pečeně s mrkví a zeleninou,
hovězí pečeně recept fenykl,
bylinky hovězí maso,
hovezi s bylinjami,
recept pecene hovezi s bylinkami,
hovězí pečeně s bylinkami a česnekem
Suroviny:
kýta hovězí,
česnek,
cibule,
mrkev,
celer řapíkatý,
fenykl,
dýně,
ocet balsamiko,
fíková marmeláda,
vývar masový,
pepř drcený,
sůl mořská,
olej olivový,
máslo,
rozmarýn,
tymián,
šalvěj
Komentáře (19)
rozmarynaH: Z licek to bude o hodne lepsi, pekne jemne a stavnate..
Jeste jednou diky za zajem a komentiky..
yanull: Klizku take rada a casto pouzivam, stavnate masicko. Pouzivam ji i na vyvary. Ale dnes mi padla do oka kyta, byla z mladeho bycka, tak jsem neodolala..
Vsem vam, holky, moc dekuji za mila sluvka..