Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 254 kJ / 1 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,25 g |
Tuky | 80,68 g |
Vláknina | 9,21 g |
Cholesterol | 856 mg |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 196,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRQK
Moje poznámka
Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRQK
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 14 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 16 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 18 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 20 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno 20. 6. 2025 21:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z Hery
vaja1 před 1 hodinou
Sirup z lipového květu
lidkabr@email.cz před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 9 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
IRBONA před 10 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
bretka před 10 hodinami
Knedlíky - blbouny s klevelou
MarketaAn před 11 hodinami
Závin z bramborového těsta plněný masem
Dasa18 před 11 hodinami
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 12 hodinami
Bublanina
Levandule35 před 13 hodinami
Tématické fráze:
co s pečeným kuřetem,
co se zbytky pečeného kuřete,
zbytky pečeného kuřete,
zbytky kuřete,
zbytky pečeného masa,
flíčky,
zbytky kuřecího masa,
co s pečeným masem,
co se zbytkem kuřete,
zbytky pečeného kuřecího masa - co s tím,
co se zbytkem pečeného kuřete,
zbytek peceného kurete,
pokrmy z pečeného kuřete,
co se zbytky kuřete,
co se zbytky pečeného masa,
co z pečeného kuřete,
zbytek pečeného masa,
recepty z pečeného masa,
recepty z pečeného kuřete,
recepty z pečeneho kuřecího masa
Suroviny:
maso kuřecí,
flíčky,
cibulka zelená,
česnek,
koření francouzské brambory,
vejce,
smetana ke šlehání
Komentáře (18)
Ale máte pravdu, podle mě je to zatím jeden z nejlepších a nejchutnějších způsobů konzumace zbylého pečeného masíčka...
Děkuju moc za komentíky a body...
Elizo a Výbušná - můj muž měl z francouzkých brambor podobnou fóbii - to dělají ty školní jídelny
Tím se dostávám k tomu, co jsem chtěla napsat Výbušné - stejný poměr k zapékaným jídlům jako tvůj muž měl i můj syn, dokud neochutnal zapečeninu s Kotányi směsí (tuším, že tenkrát to byly brambory se slaninou) a pak si ji dokonce vyžádal, když přivedl kamarády na večeři...
Všem tuto směs doporučuji, pokud ji vidím (nebývá na pultech zas tak často), kupuji ji raději do zásoby, hodí se právě pro výše uvedené příležitosti...