Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vlašáková pomazánka

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

24. 2. 2010 20:04

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 627 kJ / 1 345 kcal
Bílkoviny65,11 g
Tuky99,54 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 4,70 g
Sůl11,35 g
Sacharidy44,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bara.it bara.it

25. 2. 2010 10:49

Zajimavy postup s tim svarenim. Musim vyzkouset.:yes:3:yes:

Svetlana Svetlana

25. 2. 2010 09:46

...pomazánky tohoto typu máme moc rádi, ani do Sloního mlsu, ani do Ševcovkého mlsu se nedává sýr...určitě vyzkouším přídání strouhaného sýru...bodík...:yes:

srettka

25. 2. 2010 09:24

něco podobného kdesi mám jako Sloní žrádlo;-)

janaerikmarie

24. 2. 2010 20:26

smíchat

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vlašak pomazánka vlašák se sýrem ševcovský mls tvrdý sýr pomazánka kečup hořčice svařit rodinná vlašská pomazánka vlasak sloni zradlo mlsu.se.in

Suroviny: kečup sladký, hořčice plnotučná, olej, ocet, pepř, salám šunkový, sýr tvrdý, cibule, okurky sterilované, majonéza

TopRecepty.cz

Vlašáková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/16rP