Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Citronová kůra do pečiva

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 7. 2009 12:58

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Wikki

28. 1. 2020 12:57

Kůra z citronu i pomeranče už je v lednici. :-) Moc dobrý nápad.:yes:

Lump01

25. 7. 2015 16:34

Dobrý nápad,děkuji :yes::-)

AniCiz

13. 12. 2012 22:17

:yes:děkuji za recept,už mám v ledničce:-*:-K:-K:-K

marketule

2. 12. 2012 13:12

taky jsem si podle tohohle receptu vyrobila kůru do "zásoby", a po skoro roce v ledničce je pořád vynikající, do těsta, omáček, apod. ani jsem tomu nevěřila, že to takhle může fungovat - výborný nápad ;-)

Simona Skolakova

4. 11. 2011 08:54

To je super,to jsem nevěděla:-8tak to si hned udělám;-)+1:yes:

Jaruna18

21. 3. 2010 23:14

Jani,opravdu tahle kůra je bezva.Není vysušená a může se přidat i pár kapek citronové šťávy aby to bylo vláčnější.Vždy když přidáš další kůru,tak trochu umačkat a přidat cukr.Opravdu pořád krásně voní.:-)

JanaDorazinova

21. 3. 2010 19:37

Bibinka nechme to tady, nevadí to;-)

JanaDorazinova

21. 3. 2010 19:35

Hella a to je teda taky hodně zajímavé s tím mrazákem a ochlazeným čajem!! Lidé jsou fakt vynalézaví!!:yes:

JanaDorazinova

21. 3. 2010 19:33

Jarunko super, tak to jsem potřebovala vědět. Tady sousedka má pomerančovou i citronovou kůru sušenou a taky mne kolikrát zachrání, když nemám. Takže přidávat a přidávat taky vždycky cukr? Jinak moc díky, to se fakt hodí!!:yes::yes:

Jana K.

21. 3. 2010 19:27

Tohle dělám už hodně dlouho, jenom kůru nestrouhám, ale oloupu škrabkou na zeleninu, dám do mixéru, přisypu cukr a rozmixuju. Mám uskladněné v ledničce ve skleničce. Je to parádní zlepšovák. Doporučuju.

Hella

11. 11. 2009 19:36

Citronovou kůru si nastrouhám a na složeném ubrousku usuším, provoní celu kuchyni. Pak nasypu do skleničky. Vydrží neomezeně dlouho. Taky mám v mrazáku plátky citronu - pokud je vhodíte do čaje tak ho nejen ochutí, ale i ochladí! ;-)

Věrka.

26. 8. 2009 18:20

Tohle dělávala už moje maminka a taky to prosejpala cukrem. Vždycky udělala vrstvu kůry a pocukrovala a pak zase kůru a cukr, tak pokračovala až nahoru. Dělávala to do obyčejný skleničky od hořčice a celofánem pokryla, nikdy se nakazila a do pečiva byla skoro pořád při ruce.

cathleen

3. 7. 2009 07:07

Citronovou kůru mívám nastrouhanou uloženou v dobře uzavřené krabičce v mrazáku, nezkazí se mi tam.

Bibinka

2. 7. 2009 19:37

Jaruš,vedle názvu receptu je obdélníček-opravit,na ten klikneš-zobrazí se ti ten recept co jsi psala ty, tam to přepíšeš a pod receptem klikneš na odeslat.
Ale víš,to zas není taková hrůza že by to v těch ostatních nemohlo být;-)Když ti to nepůjde,tak se na to vykašli,já se zlobit nebudu a asi nikdo z nás:-)

Jaruna18

2. 7. 2009 19:19

Bibinko,chtěla jsem to opravit,ale nevím jak.Tak jsem to tedy nechala v ostatních.Snad mi to všichni prominou.:-S;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: citronová kůra sušená citronová kůra jak uchovat citronovou kůru uchování citronové kůry jak uskladnit citrony citronová kůra uchování citronová kůra v cukru jak uchovat citrony sušení citronové kůry jak naložit citronovou kůru citronová kůra s cukrem jak uskladnit citronovou kůru jak sušit citronovou kůru uskladnění citronové kůry citronová kůra recept sušená citronová kůra recept uskladnění citronu citronova kura uskladneni citronová kůra sušená jak udelat citronovou kuru

Suroviny: citron, cukr krupice

TopRecepty.cz

Citronová kůra do pečiva

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgZY