Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Citronová kůra do pečiva

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 7. 2009 11:58

Suroviny

Vánoční akce

Doprava ZDARMA

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Wikki

28. 1. 2020 11:57

Kůra z citronu i pomeranče už je v lednici. :-) Moc dobrý nápad.:yes:

Lump01

25. 7. 2015 15:34

Dobrý nápad,děkuji :yes::-)

AniCiz

13. 12. 2012 21:17

:yes:děkuji za recept,už mám v ledničce:-*:-K:-K:-K

marketule

2. 12. 2012 12:12

taky jsem si podle tohohle receptu vyrobila kůru do "zásoby", a po skoro roce v ledničce je pořád vynikající, do těsta, omáček, apod. ani jsem tomu nevěřila, že to takhle může fungovat - výborný nápad ;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

4. 11. 2011 07:54

To je super,to jsem nevěděla:-8tak to si hned udělám;-)+1:yes:

Jaruna18 Jaruna18

21. 3. 2010 22:14

Jani,opravdu tahle kůra je bezva.Není vysušená a může se přidat i pár kapek citronové šťávy aby to bylo vláčnější.Vždy když přidáš další kůru,tak trochu umačkat a přidat cukr.Opravdu pořád krásně voní.:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 3. 2010 18:37

Bibinka nechme to tady, nevadí to;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 3. 2010 18:35

Hella a to je teda taky hodně zajímavé s tím mrazákem a ochlazeným čajem!! Lidé jsou fakt vynalézaví!!:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 3. 2010 18:33

Jarunko super, tak to jsem potřebovala vědět. Tady sousedka má pomerančovou i citronovou kůru sušenou a taky mne kolikrát zachrání, když nemám. Takže přidávat a přidávat taky vždycky cukr? Jinak moc díky, to se fakt hodí!!:yes::yes:

Jana K.

21. 3. 2010 18:27

Tohle dělám už hodně dlouho, jenom kůru nestrouhám, ale oloupu škrabkou na zeleninu, dám do mixéru, přisypu cukr a rozmixuju. Mám uskladněné v ledničce ve skleničce. Je to parádní zlepšovák. Doporučuju.

Hella Hella

11. 11. 2009 18:36

Citronovou kůru si nastrouhám a na složeném ubrousku usuším, provoní celu kuchyni. Pak nasypu do skleničky. Vydrží neomezeně dlouho. Taky mám v mrazáku plátky citronu - pokud je vhodíte do čaje tak ho nejen ochutí, ale i ochladí! ;-)

Věrka.

26. 8. 2009 17:20

Tohle dělávala už moje maminka a taky to prosejpala cukrem. Vždycky udělala vrstvu kůry a pocukrovala a pak zase kůru a cukr, tak pokračovala až nahoru. Dělávala to do obyčejný skleničky od hořčice a celofánem pokryla, nikdy se nakazila a do pečiva byla skoro pořád při ruce.

cathleen cathleen (moderátorka)

3. 7. 2009 06:07

Citronovou kůru mívám nastrouhanou uloženou v dobře uzavřené krabičce v mrazáku, nezkazí se mi tam.

Bibinka Bibinka

2. 7. 2009 18:37

Jaruš,vedle názvu receptu je obdélníček-opravit,na ten klikneš-zobrazí se ti ten recept co jsi psala ty, tam to přepíšeš a pod receptem klikneš na odeslat.
Ale víš,to zas není taková hrůza že by to v těch ostatních nemohlo být;-)Když ti to nepůjde,tak se na to vykašli,já se zlobit nebudu a asi nikdo z nás:-)

Jaruna18 Jaruna18

2. 7. 2009 18:19

Bibinko,chtěla jsem to opravit,ale nevím jak.Tak jsem to tedy nechala v ostatních.Snad mi to všichni prominou.:-S;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Vánoční akce

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: citronová kůra sušená citronová kůra jak uchovat citronovou kůru uchování citronové kůry jak uskladnit citrony citronová kůra uchování citronová kůra v cukru jak uchovat citrony sušení citronové kůry jak naložit citronovou kůru citronová kůra s cukrem jak uskladnit citronovou kůru jak sušit citronovou kůru uskladnění citronové kůry citronová kůra recept sušená citronová kůra recept uskladnění citronu citronova kura uskladneni citronová kůra sušená jak udelat citronovou kuru

Suroviny: citron, cukr krupice

TopRecepty.cz

Citronová kůra do pečiva

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgZY