Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 309 kJ / 1 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,70 g |
Tuky | 24,90 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 258 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 196,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí spaghetti alla carbonara
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5MZR
Moje poznámka
Domácí spaghetti alla carbonara
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5MZR
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 2 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 4 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 4 hodinami
Tortilla plněná špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 27 minutami
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 37 minutami
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 2 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 16 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 19 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 20 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 20 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 20 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 23 hodinami
Tématické fráze:
panzani carbonara,
špagety alla panna,
penecarbonara,
penecarbonara,
pancetta kde koupit,
penne alla carbonara,
kde koupit pancettu,
spagety ala panna,
špagety carbonara,
domácí špagety,
penne alla carbonara,
domácí špagety carbonara,
spaghetti ala carbonare,
carbonara panzani,
panzani carbonara omacka,
panzani omáčka recept,
pene carbonara,
penne alla panna,
chilli carbonara,
penne alla carbonara recept
Suroviny:
těstoviny špagety,
vejce,
parmazán,
slanina,
chilli paprika čerstvá,
olej olivový,
pepř
Komentáře (5)
Kazdopadne "Carbonara" stoji za vyzkouseni a tobe patri bodik