Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 782 kJ / 1 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 205,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indická kuchyně - Rychlé ghee / ghí (žluté přepuštěné máslo) český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxQg
Moje poznámka
Indická kuchyně - Rychlé ghee / ghí (žluté přepuštěné máslo) český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxQg
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 5 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 9 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 59 minutami
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tématické fráze:
přepuštěné máslo recept videorecept,
rozpuštené máslo,
indické máslo,
české ghí,
indicke ghi,
domácí výroba ghí másla,
ghí video,
indicka kuchyne recepty,
domácí výroba ghí másla video,
české ghí recept,
výroba ghi,
nesolené máslo,
přepuštěné máslo videorecept,
rozpuštěné máslo ghi,
rozpuštěné máslo ghí recept,
přepuštěné máslo recept,
výroba ghí video,
recept indická kuchyně,
videorecept ghí,
ghí recept video
Suroviny:
máslo,
Komentáře (10)
K čemu použiješ tu sraženou bílkovinu?