Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAW5
Moje poznámka
Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAW5
Nejnovější recepty
Smaženice z lišek
Přidáno před 2 hodinami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 5 hodinami
Řezy dvou barev s meruňkovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 15 hodinami
Treska na másle, pečená v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 11 minutami
Meruňkový koláč s drobenkou
Danulka52 před 38 minutami
Hraběnčiny řezy se švestkami
Danulka52 před 41 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Klar98 před 2 hodinami
Dýňová polévka
Pleslova před 2 hodinami
Tagliatelle z Bondy beach
Hrachovka2022 před 3 hodinami
Kefírový langoš
PetrZappa před 3 hodinami
Kokosové muffiny bez cukru
Petranavratilova.pn@gmail.com před 4 hodinami
Italské těsto na pizzu 1
Krista56 před 6 hodinami
Podzimní dýňový koláč
veronika_straka před 7 hodinami
Tématické fráze:
přepuštěné máslo v pomalém hrnci,
recepty.cz,
máslo ghee recept,
pomalý hrnec přepuštěné máslo,
jak vyrobit přepuštěné máslo,
ochucené ghee,
domácí výroba ghí másla v pomalém hrnci,
vyroba ghee masala,
ghee v pomalém hrnci,
přepuštěné máslo gh,
jak skladovat masla,
ochucene přepuštěné máslo recept,
jak z másla vyrobíme ghee?,
proces vaření ghí,
přepuštěné máslo ochucené recept,
výroba ghí s kurkumou,
výroba ghee,
domácí výroba ghí másla v mikrovlnné troubě,
jak se používí butter ghee,
máslo chi
Suroviny:
máslo,
Komentáře (5)