Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 412 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,05 g |
Tuky | 36,60 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 814 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 7,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso očistíme, osušíme a lehounce osolíme. V misce si smícháme hořčici s podrceným pepřem a posekanými bylinkami. Směs natřeme na horní část masa.
Krok 2: PH vytřeme olejem, vložíme maso, trochu podlijeme vodou a dáme pomalit na st. 1 na 7 hodin.
Krok 3: Po dokončení maso naporcujeme a podáváme buď jen s výpekem, nebo si můžeme rozmíchat hladkou mouku ve smetaně a výpek tímto zahustit.
Zveřejněno 27. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná s bylinkovopepřovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArRp
Moje poznámka
Roštěná s bylinkovopepřovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArRp
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 44 minutami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 3 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 4 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 2 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 3 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 6 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 7 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 7 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 7 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 7 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat výbornou rostenou,
horní roštěná,
horní roštěnec recepty,
pomalý hrnec,
vídeňská roštěná v pomalém hrnci,
roštěná recept,
jak udělat z rostenky smes,
roštěná recepty,
recept horni roštěnec,
roštěná na šalvěji,
hovezi horni recepty,
vysoky rostenec v pomalém hrnci,
rostena v pomalem hrnci,
vysoky rožtenec v ph,
roštěná směs,
hovězí zadni s krustou,
horní roštěná - recepty,
hovězí roštěná krusta,
roštěnec s krustou,
jak udělat měkký roštěnec
Suroviny:
roštěnec vysoký,
hořčice dijonská,
pepř,
šalvěj,
máta,
sůl,
olej,
voda
Komentáře (24)
Dávám bodík!
Příloha rýže?