Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 630 kJ / 2 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,09 g |
Tuky | 150,38 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 512 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 13,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový ořez s patisonem a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zA1O
Moje poznámka
Vepřový ořez s patisonem a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zA1O
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 11 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 22 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové s patizonem,
vepřové maso s patizonem,
testoviny s patizonem,
veprovy orez,
vepřový ořez maso recepty,
vepřova pečeně na patizonu,
maso s patysonem,
vepřové s patizóny,
co se dělá z patizónu,
ořez hrušky
Suroviny:
ořez vepřový,
cibule,
paprika,
patizon,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
pepř,
jíška světlá instantní,
sádlo,
sůl
Komentáře (3)