Suroviny pro 4
12 fasirok
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 221 kJ / 5 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,34 g |
Tuky | 443,47 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 827 mg |
Sodík | 4,22 g |
Sůl | 9,70 g |
Sacharidy | 116,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Anglické karbanátky v omáčce – faggots
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VW8o
Moje poznámka
Anglické karbanátky v omáčce – faggots
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VW8o
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 10 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 10 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 10 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 16 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 1 hodinou
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 6 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 7 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 8 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 9 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 10 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 10 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 10 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 10 hodinami
Tématické fráze:
co je fašírka,
fasirky s omackou,
fašírky,
zeleninové fašírky,
tuk v anglic.jazyku,
co je anglický z vnitřností,
omacka ku fasirkam,
recepty v anglickém jazyce,
zeleninová fašírka,
ryby v vnutornosti,
jidlo fasirky,
angliccké fašírky,
top fasirky
Suroviny:
bůček,
slanina oravská,
játra vepřová,
srdce vepřové,
šalvěj,
tymián,
pepř,
sůl,
cibule,
ořech muškátový,
strouhanka,
mléko plnotučné,
blána tuková vepřová,
cibule,
olej,
máslo,
cukr hnědý,
ocet balsamiko,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
vývar hovězí
Komentáře (17)
Colombo :