

Karbanátky s anglickou slaninou
Suroviny 4 porce
- 500 g mletého masa
- 100 g anglické slaniny
- 2 housky namočené do mléka
- 2 vejce
- 5 stroužků česneku
- hrstička majoránky
- 1 lžička koření do mletých mas
- sůl
- pepř
- 2 lžíce polohrubé mouky na zahuštění
- trochu mouky na obalení
Postup přípravy receptu
Do mletého masa přidáme vymačkané housky, na drobno nakrájenou anglickou slaninu, všechny ostatní suroviny, dobře promícháme a utvoříme karbanátky, které smažíme ve fritovacím hrnci nebo na pánvi.
Poznámka od kuchařky
Na obalení jsem použila poprvé mouku, ale strouhanka je lepší...
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Karbanátky s anglickou slaninou
-
No vidíte,něco zeleného jsem přidat mohla...ale dala jsem petrželku do brambor,tak vitamíny byly
-
Jikotko, karboše dělám úplně jako ty, jen snad přidávám, cosi zeleného, nějakou nať, petrželku, kopřivy když rostou, nebo jen pórek a obaluji je ve strouhance a na oleji, když je smažím, tak pánev přikrývám a tak jako je na půl dusím až nakonec je odkryju a zprudka dopeču-jsou pak hódně šťavnaté
Dávám ti 2.boda
-
Dělám vlastně stejně (kromě libečku, který tam ještě přidávám). Taky nám víc chutná obalené ve strouhance, ale když není občas
, tak je to změna