Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 690 kJ / 1 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 335,20 g |
Tuky | 54,83 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 788 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,86 g |
Sacharidy | 0,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmazánová prsíčka v pršutu s rajčatovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0pq5
Moje poznámka
Parmazánová prsíčka v pršutu s rajčatovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0pq5
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Těstoviny s kuřecím masem a rajčaty
Přidáno 17. 10. 2025 17:33:02
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno 17. 10. 2025 17:30:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 17 minutami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 25 minutami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 44 minutami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 50 minutami
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 1 hodinou
Hovězí guláš
dejvi01 před 1 hodinou
Salát z hlívy ústřičné
Tonja před 1 hodinou
Čokoládová bábovka
ulrivhv před 1 hodinou
Pórková polévka s bramborem a kroupami
poirotka před 1 hodinou
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty z pršutu,
parmazánova omacka,
kuřecí v pršutu,
kuře v pršutu,
krůtí prsíčka recepty,
pokrmy z pršutu,
recepty s pršutu,
recepty z pršuta,
parmezanova kase,
recept z pršutu,
recept na parmazánová miska,
recepty kuřecí maso a pršut,
parmazánová,
kuřecí plátky v pršutu,
recepty s prsuta,
top recepty prsut,
přírodní kuřecí prsíčka recepty,
jidla z prsutu,
parmetzanova omacka,
co z prsutu
Suroviny:
prsa kuřecí,
parmazán,
pršut,
olej olivový,
sůl,
pepř,
bylinky
Komentáře (21)