Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 277 kJ / 2 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 227,36 g |
Tuky | 198,90 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 3,94 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 54,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pupek na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bn7k
Moje poznámka
Hovězí pupek na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bn7k
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 18 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 7 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 9 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 10 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 11 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 11 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 11 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 12 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pupek,
hovězí pupek recepty,
pečený hovězí pupek,
hovězí pupek recept,
hovezi pupek pečený,
recept na hovezi pupek,
gulas z hoveziho pupku,
hovězí na česneku,
hovězí na česneku pohlreich,
recept hovězí pupek,
hovězí pečeně na česneku,
hovězí guláš z pupku,
recepty hovězí pupek,
recepty na hovězí pupek,
hovězí pupek guláš,
pečený pupek,
recepty z hovězího pupku,
jak naložit hovězí pupek,
jak na pečený hovězí pupek,
guláš z pupku
Suroviny:
pupek hovězí,
česnek,
špek uzený,
cibule,
rychlosůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (22)
... vyjmuto z textu receptu :
- Opečené maso přendáme do římského hrnce nebo pekáče s poklicí.
- Maso podlijeme vodou tak, aby bylo zcela ponořeno.
Maso se dusí a peče, nevím co více dodat :)
A také autorovi za super recept.