Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 403 kJ / 1 530 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 332,70 g |
Tuky | 14,50 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 785 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 11,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak s hlívovou čepičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PlzW
Moje poznámka
Kuřecí steak s hlívovou čepičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PlzW
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 7 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 9 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 13 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 16 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 1 hodinou
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
iveta.kroul před 2 hodinami
Špenátová polévka
Valis před 2 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 2 hodinami
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 4 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 4 hodinami
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 5 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 6 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 7 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 8 hodinami
Tématické fráze:
recept na hlívovou polévku,
recept na hlívovou polévku,
kuřecí steak,
kuřecí steaky recepty,
kuřecí steaky,
recept na hlívovou polévka,
kuřecí steak recept,
kuřecí steaky recept,
kuřecí steak podusit,
vepřova krkovice s čepičkou,
recepty na kuřeci steaky,
kureci steak grilovaci panev minut
Suroviny:
prsa kuřecí,
koření na pečené kuře,
koření grilovací,
koření na steaky,
koření oregáno,
máslo,
olej,
sůl,
hlíva ústřičná,
cibule,
kmín drcený,
máslo,
pepř,
sůl
Komentáře (5)