Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 611 kJ / 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,94 g |
Tuky | 34,08 g |
Vláknina | 18,97 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,55 g |
Sacharidy | 38,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ledvinky si nakrájíme, dáme je na olej, kde jsme před tím osmažili cibulku s pórkem.
Krok 2: Květák si nakrájíme po růžičkách na drobnější kousky a když se ledvinky zatáhnou, tak ho přidáme, zároveň s Provensálským kořením, česnekem na plátky a dusíme tak dlouho, až budou ledvinky měkké a květák skoro rozdušený.
Krok 3: Pak dáme ještě trošku vody, abychom měli šťávičku, přidáme nakrájené párky, dochutíme pepřem, petrželkou a solí, necháme ještě chvilku dusit a je hotovo. Není třeba zahušťovat, to zařídí za nás květák.
Zveřejněno 20. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákové ledvinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jy6o
Moje poznámka
Květákové ledvinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jy6o
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 47 minutami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 47 minutami
Jahodový mixík
Přidáno před 10 hodinami
Rebarborový koláč s posypkou
Přidáno před 10 hodinami
Rebarborový koláč se sněhem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše z jogurtu
Kacenecka před 3 minutami
Chleba ve vajíčku jinak
martiline před 46 minutami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
wimra před 1 hodinou
Opravdu křupavé vafle
xxxVendy před 3 hodinami
Mrkvové muffiny nebo koláč
kimil před 4 hodinami
Anglické palačinky
Layoo před 9 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 15 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 15 hodinami
Tématické fráze:
ledvinky recept,
květákové pokrmy,
květákové recepty,
jak dlouho dusit ledvinky,
květák recepty,
kvetak pokrmy,
ledvinky+recept,
provensálská kuchyně,
květák nejlepší recepty,
provensálská kuchyně /recepty.cz
Suroviny:
ledvinky vepřové,
pórek,
párky,
květák,
koření provensálské,
česnek,
cibule,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (3)