Anglická hovězí pečeně
Kvalitnímu hovězímu masu nejlépe sluší pomalá příprava, která uchová jeho šťavnatost a jemnost. Lehce pikantní marináda s hořčicí a pepřem zvýrazní jeho bohatou chuť a spolu s cibulí a vínem vytvoří lahodnou omáčku. Výsledek je zaručen!
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 820 kJ / 4 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 330,00 g |
Tuky | 300,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 825 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Anglická hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Rk
Moje poznámka
Anglická hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Rk
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 2 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 3 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 3 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 23 minutami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 47 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 3 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pečeně,
hovězí pečeně z krku,
pečene hovezí,
hovězí pečeně recept,
hovězí přední krk recepty,
anglicka pecene,
hovězí přední krk,
hovězí přední pečené,
hovezi predni krk recept,
hovězí pecene z krku recepty,
hovezi pecene recepty,
hovezi krk,
pomalé pečení,
hovezí pečeně z krku recept,
hovězí přední recepty,
recept hovězí pečeně,
pečený hovezí krk,
pomalé pečení masa,
hovězí krk recepty,
hovězí krk recept
Suroviny:
krk hovězí,
víno,
cibule,
semínka hořčičná,
hořčice pikantní,
pepř drcený,
sůl,
olej
Komentáře (22)
Dělám vždy přes kilo masa - a zakouří se po něm hned...