Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 924 kJ / 1 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,24 g |
Tuky | 59,28 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,97 g |
Sacharidy | 49,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze všech přísad našleháme těstíčko, pro lepší konzistenci můžeme přidat nebo část mouky nahradit solamylem.
Krok 2: Plátky kýty obalíme a necháme uležet přes noc.
Krok 3: Prášek do pečiva zajistí, že masíčko pěkně změkne.
Krok 4: Smažíme na oleji a na ubrousku necháme okapat.
Zveřejněno 3. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložená kýta pro Janču Remkovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYNj
Moje poznámka
Naložená kýta pro Janču Remkovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYNj
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 21 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 1 hodinou
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 8 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 11 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 13 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 14 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 16 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí kýta recept,
naložené vepřové maso,
naložená vepřová kýta,
naložené jehněčí,
naložená vepřová panenka,
naložené jehněčí maso,
naložení vepřového masa,
vepřová kýta naložena,
naložená panenka,
jehněčí kýta recepty,
naložené vepřové,
jak naložit vepřovou panenku,
naložení jehněčího,
nalozeni veprove kyty,
jak naložit kýtu,
jehněčí maso naložení,
naložení jehněčího masa,
vepřová panenka naložená,
jak naložit vepřovou kýtu,
argentinský býk
Suroviny:
kýta vepřová,
vejce,
hořčice,
vegeta,
pivo světlé,
pepř mletý,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
česnek,
olej
Komentáře (19)