Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 460 kJ / 1 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,69 g |
Tuky | 83,79 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 781 mg |
Sodík | 5,11 g |
Sůl | 12,82 g |
Sacharidy | 5,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb, obalený sýrovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1q9R
Moje poznámka
Chléb, obalený sýrovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1q9R
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 23 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s mandarinkami
Pavlina13 před 1 minutou
Květáková polévka
Pavluska75 před 8 minutami
Smažený květák
Pavluska75 před 9 minutami
Chleba bez hnětení
HejMira před 52 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 10 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 15 hodinami
Tématické fráze:
chleba obalený ve vajíčku,
chléb obalený ve vejci,
maltézský chléb,
maltézský chléb recept,
chleba obalený ve vajíčku se sýrem,
recepty chleb oballeny ve vejci,
chléb ve vajíčku a veprove maso,
vepřový plátek s s nádivkou,
obalený chléb ve vajíčku se sýrem,
chléb obalený ve vajíčku a sýrem,
recept bily chleb opeceny ve vajicku,
pečené vepřovémaso s nadivkou,
pečené maso na chleba,
chleba s romadurem,
vepřové plátky s nádivkou,
obaleny spisy,
chléb obaleny ve vajicku,
pečené vepřové plátky,
obalený chléb ve vejci,
pecene chleby s vajickem
Suroviny:
vejce,
sýr niva,
sýr balkánský,
sýr hermelín,
jogurt bílý,
petrželka,
saturejka,
libeček,
strouhanka,
sůl,
hořčice
Komentáře (19)
Také máme rádi obalovaný,smažený chleba.Jen do zakysanky dávám jeden druh sýra.Napřed krajíčky chleba,nebo veky obalím z jedné strany,dám na pánev a pak lžící navrstvím vrchní stranu.Příjde mi,že je ta obalovka taková"hutnější"