Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 224 kJ / 1 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,00 g |
Tuky | 69,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 9,50 g |
Postup přípravy
Přeji dobrou chuť :)
Zveřejněno 4. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec na způsob číny, s kari kořením, smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zY3m
Moje poznámka
Vepřová plec na způsob číny, s kari kořením, smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zY3m
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 12 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 22 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 22 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 1 hodinou
Majonézové rohlíky
Annanas před 2 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 4 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 4 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 5 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 5 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 5 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřová čína,
čína z vepřové plece,
recept na čínu z plecka,
vepřová plec čína,
čína z plecka,
vepřová čína kari,
recept na vepřovou čínu,
veprova čína recept,
cina na kari,
vepřové maso na kari se smetanou,
vepřová plec na cinu,
čína z vepřového plecka,
čina se smetanou,
čína vepřová,
vepřová plec na kari,
plecko na kari,
čína z plece,
vepřová plec na na kari,
čína z vepřové panenky,
veprova cina na kari
Suroviny:
plecko vepřové,
smetana,
mléko,
zelenina,
bambusové výhonky,
houby,
mrkev,
celer,
petržel,
koření kari,
sůl,
pepř,
olej olivový,
koření oregáno
Komentáře (23)
Jedním z půvabů "číny" je, že z celkového času přípravy jídla je asi 80% potřeba na přípravu surovin a asi 20% času na vlastní tepelnou úpravu. Toto vaše jídlo by šlo, levou zadní, uvařit za 5 minut bez rizika, že z masa bude žvýkačka kterou budete dusit a dusit až do úplného udušení
Pozastavujete se nad zeleninou na velké kusy krájenou... Zkuste to někdy zkusit... Třeba zjistíte, že i zelenina když není na "máčku" má cosi dosebe
Už dávno jste mohl ukázat, jak to má vypadat. Prosím, snažte se sám a pak teprve kritizujte..
Jak píšu níž chutnalo to i bez zeleniny. Ale s tou zeleninou dnes to bylo ještě lepší
Přidávám tedy znova fotky, pokud se nelíběj, lze odstranit. jako poslední dám můj první pokus, ale bez zapomenuté zeleniny.
Udělám znova, ale po vánocích, až nebudu v časovém presu