Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 757 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,54 g |
Tuky | 54,44 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 775 mg |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 155,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ricottové knedlíčky - Ndundari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qmj7
Moje poznámka
Ricottové knedlíčky - Ndundari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qmj7
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 6 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 22 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 48 minutami
Domácí kečup
Mistrova před 1 hodinou
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 2 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 5 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 5 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 5 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 6 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 7 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 7 hodinami
Tématické fráze:
ricottové noky,
ricotove knedlicky,
riccotove noky,
ricotove noky,
riccotové knedlíčky,
noky z ricotty,
noky z riccoty,
rikotové knedlíčky,
antonio carluccio recepty,
recept ricottové noky,
rikotové noky,
ricottové knedlíky,
nočky z riccoty,
ricotove knedliky,
riccotové knedlíky,
riccotové nočky,
knedlicky z riccoty,
ricottové nočky,
ricotove nocky,
rikotové knedlíky
Suroviny:
mouka hladká,
sýr ricotta,
žloutek,
sýr parmazán strouhaný,
ořech muškátový,
sůl,
pepř černý
Komentáře (23)
Pokud bych je dělala,mohu místo ricotty použít lučinu?Dělávám si domácí podle zdejších receptů
Ricotta se sice doma vyrobit dá, ale vřele to nedoporučuji
Tadyhttp://www.labuznik.cz/recept/pastiera-napoletana-... jsem víceméně úspěšně nahradil ricottu naším obyčejným tvarohem..., ani Italové to nepoznali
Mimochodem, Velikonoce jsou za pár týdnů a Pastiera Napoletana na TOP zatím není... Pokud by sem někdo rcp vložil, tak ať si ho klidně zkopíruje
Dá se i doma vyrobit: http://madlinakuchyne.blog.cz/1208/domaci-ricotta-...