Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 819 kJ / 4 737 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 195,36 g | 
| Tuky | 377,69 g | 
| Vláknina | 46,43 g | 
| Cholesterol | 575 mg | 
| Sodík | 1,71 g | 
| Sůl | 3,65 g | 
| Sacharidy | 115,83 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gK89
Moje poznámka
					
				
Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gK89
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 10 minutami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 24 minutami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 40 minutami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 10 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 12 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 15 hodinami
						Tématické fráze:
						
							veprovy bok peceny, 
						
						
							pečený veprovy bok, 
						
						
							pečený veprovy bok, 
						
						
							pečený vepřový bok recepty, 
						
						
							pomalu pečený věpřový bok, 
						
						
							pečený vepřový bok recept, 
						
						
							pečený bok, 
						
						
							bůček pomalu a dlouho, 
						
						
							vepřový bok, 
						
						
							pečený bok recept, 
						
						
							pomalu peceny bok, 
						
						
							pečený vepřový bůček, 
						
						
							pečení vepřového boku, 
						
						
							vepřový bok recepty, 
						
						
							pomalu pečici hrnec, 
						
						
							jak upeci veprovy bok, 
						
						
							jak péct vepřový bok, 
						
						
							věpřový bok recept, 
						
						
							recepty pečený vepřový bok, 
						
						
							vepřový pečený bok
						
					
						Suroviny:
						
							bok vepřový, 
						
						
							koření vepřová pečeně, 
						
						
							karotka, 
						
						
							jablko, 
						
						
							šťáva mrkvová, 
						
						
							vývar zeleninový, 
						
						
							jíška máslová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cukr, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (21)
Jamie to dělal ze začátku myslím na teplotu 220 st.
... u nás v prvohorách v plynové troubě máme plamínek jen dole
zizalo nesmíš být vybíravá v jídle