Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 372 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,86 g |
Tuky | 18,87 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 13,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žemlovka švestková s mákem, skořicí a borůvkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w52J
Moje poznámka
Žemlovka švestková s mákem, skořicí a borůvkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w52J
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 1 hodinou
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 1 hodinou
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 2 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 4 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 5 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 5 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 6 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 8 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 8 hodinami
Tématické fráze:
kuskus s mákem a banánem,
dia žemlovka,
žemlovka s mákem,
borůvkový jam,
švestkvá žemlovka,
borůvky recept,
žemlovka s s mákem,
recepty žemlovka,
boruvky a mák,
žemlovka ze švestkového kompotu,
recept na svestkovou zemlovku,
mák borůvky,
jak udelat svestkovou žemlovka,
zemlbába se švestkami a mákem,
žemlovka s borůvkami,
svestkova zemlbaba,
užasná žemlovka se švestkami,
svestkovy kompot se skořicí,
specle se skorici foto,
švestová žemlovka
Suroviny:
veka,
kompot švestkový,
kompot borůvkový,
mák mletý,
vejce,
mléko,
skořice,
cukr vanilkový,
máslo
Komentáře (13)
Jana Remkova: Jani jám překlápěla a furt překlápěla foto a vyšlo z toho tohle. No aspoň něco nového