Šťáva (omáčka) k masu
Rychlé jednoduché řešení, když vám zbyde maso a potřebujete k němu šťávu, nebo omáčku. Šťáva k masu bude rychle hotová, její příprava je nenáročná a vy tak zbylé maso dobře využijete k dalšímu jídlu.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 554 kJ / 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,05 g |
Tuky | 21,96 g |
Vláknina | 15,77 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 456 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 24,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťáva (omáčka) k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKL1
Moje poznámka
Šťáva (omáčka) k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKL1
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 6 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 14 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 18 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno 27. 8. 2025 21:20:23
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí česneková pomazánka
supportorlik před 2 hodinami
Cuketové koblihy
Bretik před 3 hodinami
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Miluska56 před 3 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
Angel8 před 4 hodinami
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 4 hodinami
Krémová pórková polévka
TondaS před 5 hodinami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 5 hodinami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 5 hodinami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 5 hodinami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
stava k masu,
sosík k masu,
omáčka k masu,
sos k masu,
šťáva pod maso,
omacky k masu,
šťáva k pečenému masu,
jak udělat dobrý sos k masu,
jak udelat sos k masu,
štava k masu recept,
šťáva na maso,
šťáva k uzenému masu,
jak udělat šťávu k masu,
sos pod maso,
sos na maso,
šťáva ke kuřeti,
omáčka pod maso,
sosik na maso,
recept na sos k masu,
sos k pečenému masu
Suroviny:
uzenina,
pórek,
rajče cherry,
olej,
mouka hladká,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
voda
Komentáře (25)
rozmarynaH:Marcelko,nemyslela jsem to doslova,proto ty uvozovky ze smajlíkem
hosta:Jituško,původní záměr byl osmažit uzeninu společně s pórkem a pak to přidat do naředěné cibulové zásmažky,ale představa dalšího kusu hrnce na umývání mě od toho odradila
clupmi:Mirku,nemyslisi,já sem tam ten bujón,Podravku,Worcester a jiné dochucovadla také používám
zizala:Hm,Jaruš,vždyť v té poznámce pod receptem rýpu sama do sebe
Všem velké díky za zájem,komentáře i hodnocení