Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 778 kJ / 425 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,20 g |
| Tuky | 13,08 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 63,80 g |
Postup přípravy
Pečené křepelky podáváme s dušenou rýží.
Zveřejněno 12. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené křepelky s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KB7z
Moje poznámka
Pečené křepelky s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KB7z
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 4 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 5 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 7 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 8 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 9 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 39 minutami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 40 minutami
Vosí hnízda
RNiklova před 55 minutami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 57 minutami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
H33inrich před 1 hodinou
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 2 hodinami
Tématické fráze:
křepelka recept,
pecene křepelky,
priprava krepelky,
příprava křepelek,
křepelky recept,
křepelky recepty,
recepty na křepelky,
recept na pecene krepelky,
krepelky,
křepelky na jablkách,
krepelky pecene,
recepty křepelka,
recept křepelka,
křepelka na másle,
pečení křepelek,
recept křepelky,
křepelka na jablkach,
recept na křepelky,
pečená křepelka recept,
křepelky pečení
Suroviny:
křepelky,
jablko,
máslo,
mouka hladká,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (35)