Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené křepelky s jablky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (70 min příprava)

12. 1. 2014 15:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 778 kJ / 425 kcal
Bílkoviny5,20 g
Tuky13,08 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy63,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Alena

25. 12. 2016 14:46

Vážení ,dobrá zpráva ,letos jsem koupila chlazené křepelky v Albertu , díky Vaším radám Křepelky super :yes:. Jablka ,cibule ,jalovec a máslo - super :-K

danielle72

18. 1. 2014 12:30

Nádhera :-)

jarka skrobakova

13. 1. 2014 17:26

Krásný recept i foto. Jako vždy krásně naaranžovaná pochoutka :yes::yes::-K:-p

hanahcotton

13. 1. 2014 14:54

:yes::yes::yes:tak to teda koukám jako blázen.....:yes::yes::yes:

Dana61

13. 1. 2014 11:45

skvělý receptík:yes::-D

hanes24

13. 1. 2014 07:53

Báječná kombinace, jablka dávám ke skoro každému masu:yes::-)):-D

Anna Kocikova

12. 1. 2014 22:34

V jednoduchosti je krása a Tobě se to Evi opět povedlo:-p:-K:yes:Také jsem křepelku nikdy nejedla:-8

Ivusa

12. 1. 2014 20:43

:-O:-O:-Okřepelky jsem nikdy neviděla v žádných obchodních žetězcích ,ale vypadá to úžasně.....jenže kde brát,že:-?:-?:yes::yes::yes::yes:

Bahula

12. 1. 2014 20:00

Jana Remkova: Peťa donesl zmrazený neprůhledný sáček a já vůbec nevěděla co v něm je. Včera večer jsem ho vyndala z mrazáku, aby se rozmrazil. Když jsem ho ráno roztříhla doslova jsem :-O, že v něm bylo 10 ks křepelek.

Bahula

12. 1. 2014 19:55

Děkuji za opravení překlepu:-K. Správně bylo "s jablky". Mrzí mě, že můj překlep rozpoutal takovou nepříjemnou diskuzi:-((

rozmarynaH

12. 1. 2014 18:47

Moc pěkné:yes::yes: +14

jarda Kadic

12. 1. 2014 18:35

Jana Remkova: Janičko,koroptev si jen tak nedáš, možná z nějakého dovozu,u nás jsou chráněné.Když jde jezdil na bilinské šachtě,tak tam jich pár bylo,ale protože tam zase byly i spousty lišek,tak i tam.mizely.Do Alberta jezdím nakupovat pravidelně a tam jsem ani křepelky neviděl, pouze taková malá kuřátka z Francie.A drahé,jako...........ani nevím co.Jednou jsem neodolal a 2 koupil,ale ani jsme si nepochutnali.Byla(ta kuřátka) tužší.

JanaDorazinova

12. 1. 2014 17:40

varilamyskakasicku: díky, zkusím;-)

varilamyskakasicku

12. 1. 2014 17:29

Jana Remkova: Jani, stačí když vložíš pokrájené čtvrtky jablek a cibule + větvičku bylinek podle sebe, zašpejluješ a obložíš okolo masa na pekáček jablka a cibuli, také dobré:-K;-)

varilamyskakasicku

12. 1. 2014 17:27

Moc pěkné Evi,pekla jsem s jablky nedávno husu, přidala jsem saturejku a bylo to moc dobré, takže si dovedu představit tu chuť, křepelku bych si někdy dala, wow:-p;-):yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: křepelka recept pecene křepelky priprava krepelky příprava křepelek křepelky recept křepelky recepty recepty na křepelky recept na pecene krepelky krepelky křepelky na jablkách krepelky pecene recepty křepelka recept křepelka křepelka na másle pečení křepelek recept křepelky křepelka na jablkach recept na křepelky pečená křepelka recept křepelky pečení

Suroviny: křepelky, jablko, máslo, mouka hladká, smetana, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Pečené křepelky s jablky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KB7z