Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 824 kJ / 2 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,38 g |
Tuky | 97,56 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 306,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba v křehkém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKVD
Moje poznámka
Ryba v křehkém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKVD
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 9 minutami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 20 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 34 minutami
Pečený bůček
BublinaF před 35 minutami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 1 hodinou
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 1 hodinou
Jednoduchá roláda
Fikina před 1 hodinou
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Nela20 před 4 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 4 hodinami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 4 hodinami
Tématické fráze:
těsto na ryby,
testo na rybu,
křechká ryba,
ryba v teste recept,
ryba z těsta,
těsto pro ryby,
odborne recepty na ryby,
krehke rybi filety,
těsta na ryby
Suroviny:
mouka hladká,
moučka škrobová,
máslo,
vejce,
sůl,
voda,
filet z ryb,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
koření provensálské,
vejce,
semínka sezamová
Komentáře (24)
Děkuji ještě jednou všem za milé komentáře
Chystám se také na to tvé dušené hovězí a opakuji tu pro všechny, kteří se ještě nepodívali, že máš báječné stránky.
varilamyskakasicku: Zkusit to můžeš, ale vzhledem k tomu, že listové těsto se peče při vyšší teplotě od 220°C, měla bych obavy, aby se rybka propekla
Jana Pá: Kdo si hraje, ten prý nezlobí
hosta: Děkuji