Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 824 kJ / 2 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,38 g |
Tuky | 97,56 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 306,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba v křehkém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKVD
Moje poznámka
Ryba v křehkém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKVD
Nejnovější recepty
Smažené cuketové květy
Přidáno před 2 hodinami
Špagety se směsí zeleniny a klíčky
Přidáno před 7 hodinami
Palačinky s pomerančem
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené brambory s kuřecím mletým masem
Přidáno 10. 9. 2025 13:42:30
Bublanina s vínem
Přidáno 10. 9. 2025 09:01:02
Lotus cupcakes
Přidáno 10. 9. 2025 05:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudinkovo-švestkové koláče
Ivcatkoo před 4 minutami
Cuketovo kokosový moučník s čokoládovou polevou
ilonka22 před 1 hodinou
Vdolky naší holky
h.plskova před 1 hodinou
Polévka s tortellini, fazolemi a špenátem
Eva07 před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
malanova.misa před 1 hodinou
Rychlý koláč s meruňkami
majka-24 před 2 hodinami
Valašský bramborový řízek
Vlastimir před 2 hodinami
Rybí salát z kapra, který si zamilujete
manas před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
kackahoz@seznam.cz před 4 hodinami
Bezinkový likér
Nanina před 4 hodinami
Tématické fráze:
těsto na ryby,
testo na rybu,
křechká ryba,
ryba v teste recept,
ryba z těsta,
těsto pro ryby,
odborne recepty na ryby,
krehke rybi filety,
těsta na ryby
Suroviny:
mouka hladká,
moučka škrobová,
máslo,
vejce,
sůl,
voda,
filet z ryb,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
koření provensálské,
vejce,
semínka sezamová
Komentáře (25)
Děkuji ještě jednou všem za milé komentáře
Chystám se také na to tvé dušené hovězí a opakuji tu pro všechny, kteří se ještě nepodívali, že máš báječné stránky.
varilamyskakasicku: Zkusit to můžeš, ale vzhledem k tomu, že listové těsto se peče při vyšší teplotě od 220°C, měla bych obavy, aby se rybka propekla
Jana Pá: Kdo si hraje, ten prý nezlobí
hosta: Děkuji