Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 824 kJ / 2 348 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,38 g |
| Tuky | 97,56 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 514 mg |
| Sodík | 107 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 306,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba v křehkém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKVD
Moje poznámka
Ryba v křehkém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKVD
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 10 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 5 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 5 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 6 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 7 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 7 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 8 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 8 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 8 hodinami
Tématické fráze:
těsto na ryby,
testo na rybu,
křechká ryba,
ryba v teste recept,
ryba z těsta,
těsto pro ryby,
odborne recepty na ryby,
krehke rybi filety,
těsta na ryby
Suroviny:
mouka hladká,
moučka škrobová,
máslo,
vejce,
sůl,
voda,
filet z ryb,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
koření provensálské,
vejce,
semínka sezamová
Komentáře (25)
Děkuji ještě jednou všem za milé komentáře
Chystám se také na to tvé dušené hovězí a opakuji tu pro všechny, kteří se ještě nepodívali, že máš báječné stránky.
varilamyskakasicku: Zkusit to můžeš, ale vzhledem k tomu, že listové těsto se peče při vyšší teplotě od 220°C, měla bych obavy, aby se rybka propekla
Jana Pá: Kdo si hraje, ten prý nezlobí
hosta: Děkuji