Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 482 kJ / 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,12 g |
Tuky | 22,98 g |
Vláknina | 17,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí tajine (tagine) s cibulí a rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyon
Moje poznámka
Kuřecí tajine (tagine) s cibulí a rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyon
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 5 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 22 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno 7. 7. 2025 12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 19 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 1 hodinou
Polévka s kapáním
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí sekaná
MarLen88 před 1 hodinou
Bublanina
kamila.silhanova před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
janatka před 2 hodinami
Česnekový dresink
Nadja před 2 hodinami
Pikantní kančí krkovička
David1326 před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Bajdina před 3 hodinami
Tématické fráze:
tajine hrnec recepty,
recept na marocký tajine,
vaření v tajinu,
recept na marocké tajine,
marocký tajine,
tajin hrnec,
vaření v tajine,
vaření v hrnci tajine,
marocké tajine,
hrnec tajine recepty,
hovězí tajine,
vaření v tadžinu,
hrnec na tajin,
kuře v tejinu,
hovězí tajín,
příprava jídel z tajine,
příprava jídla v tajinu,
kuřecí čtvtky,
recepty na vaření v tajinu,
marocký tajin
Suroviny:
kousky kuřecí,
cibule,
česnek,
olej,
rozinky,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
zázvor mletý,
skořice,
šafrán,
kurkuma
Komentáře (13)
Maso bylo úžasný
Omáčku jsem zredukoval a byla prostě skvělá
Bulgur se mi nepovedl, tak příště rýže jistota????
P.S.: Stejný i neglazovaný je levnější dokonce než Henry Emile, rozhodně nestojí 200eur (leda by měl někdo velkou přirážku). Tento mám od araba co žije v Německu a dováží více věcí. Tento co mám i s nákladama na dopravu DHL stal 60 eur
BRAVO!!!
No original v Maroku bude uzasny, ale i toto dělám často, je to jednoduché a strašně moc dobré, koření a příprava v tajine dělá své...
K receptu: tohle jídlo jsem nedávno jedla v Maroku na dovolené a bylo výborné