Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 934 kJ / 2 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,40 g |
Tuky | 49,94 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 425 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 392,65 g |
Postup přípravy
Podáváme nejlépe horké, ale i studené, moučník je výborný s crẻme fresh, zakysanou smetanou nebo šlehačkou.
Zveřejněno 27. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Blažené švestky ả la clafoutis
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKPm
Moje poznámka
Blažené švestky ả la clafoutis
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKPm
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 14 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 25 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
francouzský clafoutis,
clafoutis se švestkami,
švestkové clafoutis,
švestkový clafoutis,
clafoutis,
tncz recepty ládi hrušky,
lada hruska svestko čokoládový dort recept,
čokoládový clafoutis,
švestky recepty,
recepty ze švestek,
recepty ladi hrusky svestkovy krem,
jak se výrabí švestková esence,
švestky - naložené na koláč,
clafoutis švestkový,
netradicni dezert se svestkami,
švestky dezert,
francouzský recept se švestkami,
clafoutis ze švestek,
recepty ládi hrušky svestko cokoladovy krém,
horke svestky se zakysanou smetanou
Suroviny:
smetana na vaření,
mouka polohrubá,
cukr hnědý,
vejce,
esence mandlová,
skořice,
zdobení čokoládové,
švestky sušené,
víno,
cukr hnědý,
máslo
Komentáře (13)
Ale je pravda, že je pro nás tento dezert možná dost netradiční, je to jiné těsto, než na jaké jsme v Čechch zvyklí. Popsal to i Miquel z Topreceptů, a to tady: http://www.toprecepty.cz/recept/27342-francouzska-...