Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 493 kJ / 1 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,63 g |
| Tuky | 80,86 g |
| Vláknina | 59,01 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 191 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 132,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sója zapečená s bramborami a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXjp
Moje poznámka
Sója zapečená s bramborami a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXjp
Nejnovější recepty
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 26 minutami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 13 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 14 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 14 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 14 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 7 minutami
Szegedinský guláš
MonkaF před 7 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 8 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 8 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 9 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 11 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 11 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 12 hodinami
Tématické fráze:
soja se zeleninou,
jak uvařit soju,
všechny recepty ze sóji,
co uvarit ze soji,
sója recepty,
zapečená soja,
jak uvařit soju recept,
soja s bramborem,
zeleninové recepty se sójou,
recepty ze soji,
soja s brambrem,
recepty zo soje,
soja s brambory,
co uvařit ze soji ?,
brambory a sója,
jak uvařit soji,
recepty ze sóji se zeleninou,
recepty soja,
soja nabobtna,
soja jak uvarit
Suroviny:
soja,
brambory,
pórek,
paprika čerstvá bílá,
rajče,
tymián,
sůl,
pepř,
smetana zakysaná,
vývar zeleninový
Komentáře (9)
Soju varim zasadne v normalnim hrnci, neb nerikuji. Namacim ji ovsem 24hod, tez cizrnu, fazole 12hod. Vodu pouzitou na namaceni nahradim cistou vodou. Ke konci vareni osolim a necham je ve vode kde se varily vychladnout. Tim se zabrani oschnuti a okorani. Zkus jednou a uvidis, ze jsou takto lepsi, takove jakoby stavnatejsi.