Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 723 kJ / 5 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,56 g |
Tuky | 185,17 g |
Vláknina | 31,90 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 737 mg |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 749,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mřížkové řezy s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVz
Moje poznámka
Mřížkové řezy s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVz
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 7 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 7 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 16 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 16 minutami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 7 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 9 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 10 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 11 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 12 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 13 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 13 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 15 hodinami
Tématické fráze:
mřížková buchta s marmeládou,
mřížková buchta s tvarohem a marmeládou,
borůvkový koláč s pudingem,
dvoubarevná buchta s tvarohem,
mřízkovy kolac,
rychlé tvarohové řezy,
tvarohová buchta s borůvkami,
mrizkova tvarohova buchta,
borůvková buchta s tvarohem,
tvarohové řezy,
dvoubarevná tvarohová buchta,
linecka mrizkova buchta,
tvarohova mrizkova buchta,
mřížková buchta recept s marmeládou,
řezy z tvarohu,
recepty z tvarohu,
recept na mřížkovou buchtu,
krehka buchta mrizkova,
rychlá buchta s tvarohem recept s foto,
recepty s tvarohem
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
mléko,
olej,
vejce,
kakao,
prášek do pečiva,
tvaroh,
vejce,
cukr krupice,
pudink vanilkový
Komentáře (13)
Pokud použijete vaničkový tvaroh, NEpřidávejte do něj celá vejce, nýbrž jen žloutky, jinak bude výsledná konzistence moc řídká a na těstě se Vám tvaroh rozteče a nebude, jako mřížka.
Jinak recept moc dobrý a doporučuji. Dokonce i mně se buchta povedla
rád bych vyzkoušel tuto buchtu upéct, ale měl bych dotaz. Ta náplň se zkládá z vaničkového tvarohu nebo toho kostkového (baleno, jako máslo)? A ještě ten puding, tak ten je míněn, jako prášek?
Předem děkuji za odpověď.