Fofr zelňačka
Máte málo času, ale chuť na něco poctivého? Fofr zelňačka je ideální řešení! Kombinace kysaného zelí, brambor a jednoduchých ingrediencí vytvoří polévku, která zahřeje a zasytí během pár minut.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 960 kJ / 230 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,98 g |
| Tuky | 0,42 g |
| Vláknina | 9,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 46,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PlqA
Moje poznámka
Fofr zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PlqA
Nejnovější recepty
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 1 hodinou
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 4 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 5 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový likér - latté
Merylas před 53 minutami
Jablkový závin
Lucy27 před 1 hodinou
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 2 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 3 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 3 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 3 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 3 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 4 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 4 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 5 hodinami
Tématické fráze:
zelnačka ládi hrušky,
z čeho se vyrabělo magi,
polévka hábovice,
zelňačka z hlávkového zelí,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
recepty zelnačka,
habovice-polévka,
láďa hruška zelnacka,
hábovice,
recepty ládi hrušky zelnacka,
recepty ládi hrušky fofr dort,
recept zelnacka,
recepty ládi hrušky polevka zelńačka,
zelňačka podle ládi hrušky,
hábovice recept,
fofr dort ládi hrušky,
zelńačka-recepty,
magikostka,
zelňačka top recepty od hrusky,
z čeho je magi
Suroviny:
brambory,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
zelí kysané,
paprika sušená sladká,
klobása,
sůl,
pepř,
majoránka,
kmín celý,
bujón
Komentáře (12)
Pokud se jedná o zelí kyselé, tak se v něm brambory nikdy neuvaří, zůstanou polotvrdé. Masox se dávat nemusí stačí sůl a magi. Chuť dodá klobáska.
A v tom je rcp rafinovaný... Taky jsem na to málem skočil...
V rcp ale nestojí psáno o jaké zelí se jedná
Podle obrázku to vypadá, že bylo vařeno z hlávkového zelí a pak je to OK, ale já bych v závěru ještě okyselil, protože jinak, bez octa, je to taková ochuzená, klobásou vylepšená, Hábovice - jak se u nás říká...