Minutkové vepřové à la Stroganoff
Stroganoff je tradiční ruský pokrm připravovaný z hovězího masa. Někdy je též označován jako minutkový guláš. Pokud ale chcete vyzkoušet úspornější verzi, připravte si ho z vepřového masa podle našeho receptu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 869 kJ / 1 164 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 211,00 g |
| Tuky | 32,20 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 600 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Minutkové vepřové à la Stroganoff
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOko
Moje poznámka
Minutkové vepřové à la Stroganoff
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOko
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 16 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 17 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 19 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 20 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koňakové řezy
janatka před 39 minutami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 1 hodinou
Medovníkové koule
evik_svistik před 1 hodinou
Kokosky
veveruska73 před 9 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 10 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 12 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 12 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 13 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 13 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 13 hodinami
Tématické fráze:
stroganov,
stroganov recept,
vepřový stroganov,
vepřové nudličky stroganov,
stroganov z vepřového,
hovězí nudličky stroganov,
stroganov z vepřového masa,
nudličky stroganov,
veprove stroganov,
recept na stroganov,
vepřové stroganov recept,
recept stroganov,
vepřové maso stroganov,
maso stroganov,
recepty stroganov,
kureci nudlicky stroganov,
omacka stroganov,
hovězí ala stroganov,
straganov,
kuřecí stroganov
Suroviny:
maso vepřové,
mrkev,
kečup sladký,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
cibule,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (37)
Mam dojem, ze ta s parmezanem je po Bolonsku. Je obalena trojobalu a po osmazeni se z te vrchni strany pokryje syrovou sunkou a hojne posype parmezanem. Panev se priklopi poklickou a necha se prohrat, dokud se syr nerozpusti.
"Já tenhle název nevymyslela,mám ho od bývalé tchyně"
No, možná si z vás tchyňka udělala srandu..., áá néébóó je to rafinovaná pomsta za synáčka
Italové asi mají také své zkušenosti a jednomu 75%nimu jedu říkají "LATTE DI SUOCERA" - TCHÝNINO MLÉKO
+
Já tenhle název nevymyslela,mám ho od bývalé tchyně.