Drůbeží a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 149 kJ / 992 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,16 g |
Tuky | 13,83 g |
Vláknina | 30,58 g |
Cholesterol | 238 mg |
Sodík | 357 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 79,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nakrájíme si suroviny, maso na kousky, kapie a cibule na proužky, česnek na plátky a cherry rajčátka na čtvrtiny.
Krok 2: Do kastrolu si dáme trochu oleje na osmažení cibule, přidáme maso, koření, sůl a necháme chvíli restovat, poté zalijeme vodou, aby bylo maso pod ní a necháme zvolna dusit.
Krok 3: Když maso téměř změkne dáme kapie, rajčátka, rajčatový protlak a dusíme dál tak dlouho, až je všechno měkké-nerozvařené!
Krok 4: Ve smetaně s vodou rozmícháme mouku a vlijeme do omáčky na zahustění a dochutíme podle naší chuti.
Zveřejněno 11. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xk8
Moje poznámka
Drůbeží a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xk8
Nejnovější recepty
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červených paprik
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 9 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 9 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 13 minutami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 26 minutami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí kečup
zuzik8 před 2 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 2 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 2 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 2 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 3 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 3 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 4 hodinami
Tématické fráze:
kapiová omáčka,
lasagně se zakysanou smetanou,
obed se zakusanou smetanou,
"lasagně se zakysanou smetanou",
omáčka kapiová,
recept na oběd se zakysanou smetanou,
zakysaná smetana recepty,
vepřové v omáčce,
recepty zakysana smetana,
recepty se zakysanou smetanou,
omáčky recepty,
omáčky z vepřového,
omáčka se zakysanou smetanou,
kapijova omáčka,
kapiová om,
rajčatový kapiový kečup,
jak dlouho dusit vepřové kousky,
kapiové,
drůbeží kousky,
hungari koření
Suroviny:
maso kuřecí,
maso vepřové,
cibule,
česnek,
kapie,
rajče cherry,
smetana zakysaná,
protlak rajčatový,
koření tandori masala,
koření hungaria,
pepř,
olej olivový,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (4)