Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nepečené srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMmv
Moje poznámka
Nepečené srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMmv
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Belgické lanýže
Přidáno 15. 12. 2025 18:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
veronikatun před 1 hodinou
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 1 hodinou
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 2 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 2 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 3 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 3 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 3 hodinami
Krkovička po staročesku
katadanisova11 před 3 hodinami
Perníčky,které jsou hned měkké
Noumik před 4 hodinami
Tématické fráze:
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
nepeceny dort srdce,
nepečené dorty srdce,
moucnik srdce,
tncz nova levné recepty ládi hrušky všechny,
tncz nova levné recepty ládi hrušky tvaroh,
návod na nepečenou bábovku od hrušky,
i prima .cz láďa hruška nepecena babovka,
nejkrasnejsi dort s ovocem a želatinou,
dort z vaflových oplatku,
tncz nova lada hruska nepeceny dort,
oplatky láda hruška,
tncz nova levné recepty ládi hrušky bageta,
prima láďa hruška recepty,
nepeceny moucnik s nutelou,
nepecene srdce dorta,
nepečený zákusek z milý oplatky,
poleva marmeladovozelatinova,
tvaroh se želatinou láďa hruška,
moučník pečené srdce
Suroviny:
oplatky dortové,
nutella,
mléko,
pudink,
tvaroh,
ztužovač želatinový,
jahody,
cukr,
želatina,
poleva čokoládová
Komentáře (11)
Jo a srdíčko? Jak prosté - prostě z lásky