Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 111 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,99 g |
Tuky | 80,99 g |
Vláknina | 5,98 g |
Cholesterol | 185 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 97,21 g |
Postup přípravy
Omáčku podáváme s uvařeným uzeným jazykem, karlovarským knedlíkem a posypané opraženými mandlemi.
Zveřejněno 17. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y5gE
Moje poznámka
Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y5gE
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 23 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 56 minutami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 59 minutami
Krenex
dragomirac před 2 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 2 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 2 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 3 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 4 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 4 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 4 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší uzený hovězí jazyk,
jak oloupat uzený jazyk,
hovězí jazyk se sójovou omáčkou,
loupani uzeneho jazyka,
jak dlouho varit uzeny hovezi jazyk,
jak loupat uzený jazyka,
omáčka na uzený jazyk,
uzený jazyk,
jak povařit uzený jazyk,
uzeny jazyk oloupat,
uzený jazyk doba vaření,
uzený jazyk, recept,
uzený jazyk top recepty,
doba varu hovězího uzeného jazyka,
recepty uzené mandlemi,
hovězí s mandlovou omackou,
uzeny hovezi jazyk loupání,
jak vařit uzený jazyk,
top uzený jazyk,
kdy oloupat uzený jazyk
Suroviny:
jazyk hovězí uzený,
smetana,
máslo,
mouka hladká,
vývar masový,
mandle,
křen,
cukr,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (28)
Si myslím, že u spagetka: to není ironie
spagetka:
No vidíte, že to jde
Chtěl jsem vás požádat, že abyste specifikovala "čerstvý jazyk" ale nakonec jste se toho dobrala sama... Bych to ještě poněkud precizoval: čerstvý = syrový, že
Pokud vám to nebude proti srsti, navrhuji tuto "plodnou" debatu smáznout...
paráda
http://www.toprecepty.cz/recept/30265-krenova-omac...
Krásná práce