Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 866 kJ / 924 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,66 g |
| Tuky | 57,94 g |
| Vláknina | 12,67 g |
| Cholesterol | 179 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 83,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený siven s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oK13
Moje poznámka
Pečený siven s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oK13
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 1 hodinou
Kuličky kumquat
Přidáno před 2 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 3 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 15 minutami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 28 minutami
Vařená majonéza
SenBri před 33 minutami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 39 minutami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 54 minutami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 58 minutami
Vánoční linecká kolečka
PrinceznaXena před 1 hodinou
Snadné rumové kuličky
PrinceznaXena před 1 hodinou
Ovesné banánové sušenky
Panova před 2 hodinami
Bezlepkové linecké
Hankali před 2 hodinami
Tématické fráze:
siven recept,
siven recepty,
pečený siven,
ryba siven,
siven pečený v troubě,
siven,
recept na sivena,
siven na másle,
siven americký recepty,
siven na grilu,
siven americký recept,
recept siven,
recepty siven,
siven americký,
jak připravit sivena,
recept na siven,
co je to siven,
pstruh siven,
ryba siven recepty,
ryba siven recept
Suroviny:
siven,
tráva citronová,
sůl,
pepř citronový,
rozmarýn,
máslo,
brambory,
rozmarýn,
koření na americké brambory,
máslo,
sůl
Komentáře (17)
tejaja:omlouvám se, že odpovídám pozdě nebyla jsem u počítače, siven je podobný pstruhu jak psala Patricie, taky jsem ho měla poprvé, ale určitě ne naposled