Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Balkánský hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6v0
Moje poznámka
Balkánský hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6v0
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Letní plněné cukety
Přidáno před 4 minutami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 3 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 5 hodinami
Těstovinový salát
Přidáno před 6 hodinami
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 23 hodinami
Omeleta se švestkami
Přidáno 9. 8. 2025 07:20:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb nadýchaný, s křupavou kůrkou
Narmer73 před 15 minutami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
jipakre před 27 minutami
Domácí kečup
Jindriskas před 49 minutami
Nadýchaný perník z kyšky
Petra.21 před 1 hodinou
Obrácený jogurtový koláč s mirabelkami
Khomiani před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
JitkaSubertova před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Lefinecka před 1 hodinou
Losos s koprovým přelivem
Beruna před 1 hodinou
Mátový "Mojito" sirup
76alena před 2 hodinami
Segedínsky guláš II.
malami před 2 hodinami
Tématické fráze:
balkánské lečo,
vepřové s bramborami dohromady v hrnci,
balkánské recepty,
kuřecí nudličky na balkáně,
maso na lecu s balkánským sýrem,
veprove na balkáně,
veprove z jednoho tlakové hrnce,
balkánskaý hrnec,
balkánský fazolový hrnec,
balkánské nudličky,
balkánské nudlličy,
vepřová krkovice na balkáně,
gmeil.cz,
rošlehané fazole,
balkánské lečo recept,
madarské lečo s fazolí,
rychly recept s balkanem,
bálkánský nudličky,
balkansky hrnnec recept,
recept kruti balkansky hrnec
Suroviny:
maso vepřové,
olej,
cibule,
sůl,
pepř,
majoránka,
lečo,
vejce,
kečup sladký,
brambory
Komentáře (9)
Proč ten kečup, lečo má specifickou chuť a tak to nekazit, majoránka to je taky koření které si u leča neumím představit.
Proti gustu žádný dišputát.heluta@gmeil.cz