Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Balkánský hrnec

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy x

x

6. 3. 2014 12:09

Suroviny

Porce: x

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alice

8. 10. 2014 13:28

Rychlé, jednoduché, dobré. Byli jsme spokojeni. :-)

VerkaZabka VerkaZabka

7. 3. 2014 09:25

Mňam!!! :-p:yes: My máme tyto jídla rádi a dovedu si představit všechny chutě dohromady!!! Máme téměř vše domáci výroby (kromě oleje a masa) a tohle jídlo nemůže být špatné!!! :yes: Ukládám a velmi ráda vyzkouším!!! :yes: Samozřejmě dávám bodík ;-)

Majka8

7. 3. 2014 01:44

LIDKA:Co dodat,my máme taky tyhle jídla rádi...nedovoluji si napat matla,patla,to není fér,dokuď neuvařím,nekritizuji.Tenhle recept ukládám a vyzkouším,pak budu hodnotit:-))Na programu příští týden:-D

LIDKA LIDKA

6. 3. 2014 23:50

Každý má svůj názor,ale nikdy nerkitizuji jídlo dokud ho nezkusím,nám zrovna tahle patla - matla u nás v rodině chutná a je oblíbená.:-)

zuzun

6. 3. 2014 20:09

Me to dava smysl, hatla-patla jidla jsou vytecny, ono "nevabne" vypada spousta kasi, gulasu atd, hlavni je chut! Neco takovyho taky casto delam, vezmu co me napadne a prastim s tim do hrnce. Toto jidlo me ale vypada velice vabne :yes: takze bod. Kecup do jidla semtam pridavaji i nekteri skveli a znami kuchari (Jamie, Gordon, Nigella), a ja jsem na nem fakt ujeta, chutna mi i samotny:-D. Asi bych ale vse smichala, maso (nejspise kureci) v tomto na chvili nalozila a pak rychle upekla na panvi s minimem oleje, abych zbytecne neplytvala elektrickou troubou, tady je elektrina draha...

heluta

6. 3. 2014 18:49

tak to tedy na pohled není " vábné ".Takové patla - matla.
Proč ten kečup, lečo má specifickou chuť a tak to nekazit, majoránka to je taky koření které si u leča neumím představit.
Proti gustu žádný dišputát.heluta@gmeil.cz

Irrena Irrena

6. 3. 2014 14:13

Může to být dobré:-p:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

6. 3. 2014 13:51

Asi by se na Balkáně divili:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: balkánské lečo vepřové s bramborami dohromady v hrnci balkánské recepty kuřecí nudličky na balkáně maso na lecu s balkánským sýrem veprove na balkáně veprove z jednoho tlakové hrnce balkánskaý hrnec balkánský fazolový hrnec balkánské nudličky balkánské nudlličy vepřová krkovice na balkáně gmeil.cz rošlehané fazole balkánské lečo recept madarské lečo s fazolí rychly recept s balkanem bálkánský nudličky balkansky hrnnec recept recept kruti balkansky hrnec

Suroviny: maso vepřové, olej, cibule, sůl, pepř, majoránka, lečo, vejce, kečup sladký, brambory

TopRecepty.cz

Balkánský hrnec

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m6v0