Postup přípravy
Krok 1: Maso na nudličky dáme na orestovanou cibuli, osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme.
Krok 2: Když je maso měkčí, přidáme na kostky nakrájené brambory a majoránku. Pak vše přendáme do pekáčku, nahoru dáme lečo a nakonec dáme vejce rošlehané v kečupu a dáme zapéct.
Zveřejněno 6. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Balkánský hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6v0
Moje poznámka
Balkánský hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6v0
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 12 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 8 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 8 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 8 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 11 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 11 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 11 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 11 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 11 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 12 hodinami
Tématické fráze:
balkánské lečo,
vepřové s bramborami dohromady v hrnci,
balkánské recepty,
kuřecí nudličky na balkáně,
maso na lecu s balkánským sýrem,
veprove na balkáně,
veprove z jednoho tlakové hrnce,
balkánskaý hrnec,
balkánský fazolový hrnec,
balkánské nudličky,
balkánské nudlličy,
vepřová krkovice na balkáně,
gmeil.cz,
rošlehané fazole,
balkánské lečo recept,
madarské lečo s fazolí,
rychly recept s balkanem,
bálkánský nudličky,
balkansky hrnnec recept,
recept kruti balkansky hrnec
Suroviny:
maso vepřové,
olej,
cibule,
sůl,
pepř,
majoránka,
lečo,
vejce,
kečup sladký,
brambory
Komentáře (9)
Proč ten kečup, lečo má specifickou chuť a tak to nekazit, majoránka to je taky koření které si u leča neumím představit.
Proti gustu žádný dišputát.heluta@gmeil.cz