Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 690 kJ / 882 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,82 g |
| Tuky | 46,03 g |
| Vláknina | 7,97 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 1,77 g |
| Sůl | 4,18 g |
| Sacharidy | 58,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vejce na chleba i topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8OV
Moje poznámka
Pikantní vejce na chleba i topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8OV
Nejnovější recepty
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 1 hodinou
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 22 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 5 minutami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 57 minutami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Alamatej před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kaminky před 4 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem - jednoduché a chutné
Alicek před 5 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
brtna před 5 hodinami
Cookies s čokoládou
SofieA před 5 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Sabina2006 před 5 hodinami
Zeleninový guláš s červenou čočkou
Danoouch před 7 hodinami
Tématické fráze:
topinky s vejci,
vejce v chlebu,
topinka s vejci,
chlebové topinky,
topínka s vejcem,
topinky s vejcem,
pikantní topinky,
vejce na chlebu,
chleba ve vejci,
vejce na topinky,
švýcarské topinky,
chleba a vejce,
pikantní topinka,
topinky,
vejce chleba,
chlep,
chleba vejce,
hubová smaženice,
švýcařské topinka,
topinka ve vejci
Suroviny:
vejce,
cibule,
česnek,
kečup sladký,
sůl,
olej
Komentáře (8)
Alespoň je to rychlé.