Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 868 kJ / 4 749 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,61 g |
| Tuky | 324,52 g |
| Vláknina | 30,66 g |
| Cholesterol | 566 mg |
| Sodík | 3,43 g |
| Sůl | 8,33 g |
| Sacharidy | 321,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionové taštičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NjVL
Moje poznámka
Žampionové taštičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NjVL
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 4 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 22 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno 25. 10. 2025 09:27:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 16 minutami
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 24 minutami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 2 hodinami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 2 hodinami
Ošatkový chléb
Pajkujka před 3 hodinami
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 4 hodinami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 4 hodinami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 6 hodinami
Tématické fráze:
bramborové taštičky se žampiony,
žampionové recepty,
žampionová náplň do taštiček recept,
tasticky z listoveho testa s balkánským sýrem,
žampionová nádívka,
zampionova pochoutka s hermelinem,
tasticky plnene zampiony,
žampionove taštičky z listoveho těsta,
žampionové pečivo,
tasticky z listoveho testa se zampiony recept,
teskoma recepty na tasticky,
recept kureci maso se zampiony,
zampionove listové taštičky
Suroviny:
žampióny,
paprika čerstvá červená,
česnek,
máslo,
vejce,
sýr nastrouhaný,
smetana zakysaná,
hořčice kremžská,
těsto listové,
sůl,
pepř,
sýr nastrouhaný,
Komentáře (10)