Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 381 kJ / 808 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,98 g |
| Tuky | 20,77 g |
| Vláknina | 62,20 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 205 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 61,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená brokolice s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JA6g
Moje poznámka
Zapečená brokolice s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JA6g
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 6 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 8 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 9 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 1 hodinou
Išelské cukroví
Danakoukolova před 1 hodinou
Vosí hnízda
RNiklova před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 1 hodinou
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 2 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 3 hodinami
Tématické fráze:
brokolice s hlívou,
zapečená brokolice recepty,
zapecena brokolice,
recepty z brokolice,
brokolice s hlívou recepty,
zapečené batáty s brokolicí,
zapečená brokolice a batáty,
brokolice s hlívou,
zapečená brokolice se sýrem a hlívou,
zapečená brokolice s batáty,
brokolice s hlívou a sýrem,
brokolice s nivou a hlivou,
recept na brokolici s hlívou,
zapeen brokolice
Suroviny:
smetana na vaření,
brokolice,
hlíva ústřičná,
kapusta růžičková,
cibule
Komentáře (7)
Inak ďakujem Institut kompliment, je to ozaj dobré jedlo.
Tak kdo to od koho okopíroval?