Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 381 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,98 g |
Tuky | 20,77 g |
Vláknina | 62,20 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 61,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená brokolice s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JA6g
Moje poznámka
Zapečená brokolice s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JA6g
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 16 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 22 hodinami
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brusinky z rybízu
sidonie před 32 minutami
Chutné vafle
Eliška před 37 minutami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 10 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
iveta.kroul před 11 hodinami
Špenátová polévka
Valis před 11 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 11 hodinami
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 12 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 13 hodinami
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 14 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 15 hodinami
Tématické fráze:
brokolice s hlívou,
zapečená brokolice recepty,
zapecena brokolice,
recepty z brokolice,
brokolice s hlívou recepty,
zapečené batáty s brokolicí,
zapečená brokolice a batáty,
brokolice s hlívou,
zapečená brokolice se sýrem a hlívou,
zapečená brokolice s batáty,
brokolice s hlívou a sýrem,
brokolice s nivou a hlivou,
recept na brokolici s hlívou,
zapeen brokolice
Suroviny:
smetana na vaření,
brokolice,
hlíva ústřičná,
kapusta růžičková,
cibule
Komentáře (7)
Inak ďakujem Institut kompliment, je to ozaj dobré jedlo.
Tak kdo to od koho okopíroval?