Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 181 kJ / 1 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,97 g |
Tuky | 62,52 g |
Vláknina | 8,42 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 193,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Editiny plundrové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rr6Y
Moje poznámka
Editiny plundrové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rr6Y
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 2 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 4 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 4 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 5 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 5 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 6 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 6 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 6 hodinami
Červená řepa
radbastim před 8 hodinami
Tématické fráze:
nafouknuté rohlíčky,
recept na plundrove rohliky,
rohlíčky z plundrové ho těsto,
plundrové pirožky,
plundrové těsto na slano,
plundrové těsto slané,
rohlíčky z plundrového těsta,
orechove rohlicky plundrove testo,
plundrove ořechové rohlíčky,
rohlíčky nafouknuté,
plundrové ořechové domácí rohlíky,
zabaleni loupáčky,
ořechové rohlíčky z plundrového těsta,
plundrové těsto s mákem,
plundrovy rohlíček,
recept na plundrové těsto,
rohlíky z plundroveho testa,
nafouknuté ořechové rohlíčky,
plundrové recepty na slaný,
plundrovaný rohlíček recept
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
máslo,
sůl,
cukr,
droždí,
mléko,
cukr moučkový,
mák
Komentáře (29)
Jsem ráda, že vám chutnaly
Delala jsem je naslano, ale priste zkusim urcite i nasladko, presne podle receptu.
Ze zkušenosti vím, že lepší je pečivo nedosolené než přesolené.