Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 358 kJ / 325 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,50 g |
| Tuky | 22,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 8,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová zmrzlina z manga
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNpO
Moje poznámka
Smetanová zmrzlina z manga
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNpO
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 3 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 6 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 5 minutami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 39 minutami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 57 minutami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 1 hodinou
Obrácená jablková roláda
MarieP před 2 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 3 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 3 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 3 hodinami
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 4 hodinami
Tématické fráze:
domaci zmrzlina z manga,
smetanove zmrzliny,
zmrzlina s mangem,
recept na zmrzlinu s mangem,
recepty z manga,
mango ovocna zmrzlina recept,
mango domaci zmrzlina,
zmrzlna z manga,
poharky s vickem na tiramisu,
domaci zmrzlina mango,
smetanová zmrzlina ovocná,
mangozmrzlina,
zmrzlina banánová s mangem,
jak se dela smetanova zmrzlina,
jak si vyrobit smetanovou zmrzlinu z manga,
raw řezy s mangem,
mangová zrzlina,
zrzlina z manga,
zmrzlina z manga a bananu,
mango,zmrzlina
Suroviny:
mango,
tvaroh plnotučný,
smetana zakysaná,
smetana ke šlehání,
cukr moučkový,
cukr vanilkový
Komentáře (10)
A Máše také děkuji - za energii, kterou mi předala svým komentářem. Snad jen: příště raději konstruktivní kritiku. A ještě něco - fakt to není chleba, ale moučník z tropického ovoce (recept sem také vložím, až bude chvilka).
Danielo, miluji mango a vyzkouším